De Dellen 16-I, 9231 EB Surhuisterveen
0512-361831
Contact

Administratieverwerking

Administratieverwerking

Wilt u uw administratie uitbesteden? Bij administratiekantoor Schaafsma bepaalt u zelf wat u door ons wilt laten doen. Wilt u alleen de aangiftes en jaarrekening laten verzorgen of de gehele administratie aan ons overlaten? De keuze is aan u. Bij administratiekantoor Schaafsma staan uw resultaten en een goede relatie centraal. We zijn u van dienst met adviezen op maat, en het inzichtelijk maken van alle cijfers binnen uw bedrijf.

Uw administratieverwerkingskantoor

Zoekt u een partner voor het verzorgen van de administratie binnen uw bedrijf, stopt dan met zoeken; administratiekantoor Schaafsma is uw partner in het verzorgen van de administratie. Door een samenwerking met ons aan te gaan, weet u zeker dat de administratie bij ons in goede handen is. Als u uw administratie uitbesteedt aan ons, scheelt dit u veel tijd. Als u niet gespecialiseerd bent in het verwerken van uw administratie kost dit namelijk veel tijd. Administratiekantoor Schaafsma ondersteunt en begeleidt u onder andere bij het opzeten van uw gehele administratie, het boeken van uw administratie en het leren boeken van uw administratie. 

Administratieverwerking uitbesteden

Wilt u zich ervan verzekeren dat de administratie van uw bedrijf in goede handen is, dan kunt u het uitbesteden. Heeft u vragen over uw administratieverwerking, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!