De Dellen 16-I, 9231 EB Surhuisterveen
0512-361831
Contact

Ondernemingsplan

Ondernemingsplan op maat

Wilt u graag een onderneming starten, of wilt u een nieuwe dienst introduceren in uw bedrijf dan kunt u terecht bij administratiekantoor Schaafsma voor een ondernemingsplan. Bij administratiekantoor Schaafsma wordt alles met u doorgenomen en aan de hand van uw wensen wordt een passend ondernemingsplan opgesteld. 

Waarom een ondernemingsplan?

Heeft u een idee voor een onderneming maar kunt u dit niet goed op papier krijgen? Administratiekantoor Schaafsma helpt u hiermee. Door middel van een kennismakingsgesprek worden de eisen en wensen van u op een rijtje gezet en aan de hand van deze informatie wordt een ondernemingsplan opgesteld. Waar kunt u een ondernemingsplan voor gebruiken?
  • Helder krijgen van een bedrijfsidee of een nieuwe dienst
  • Verkrijgen van een financiering bij een bank of andere kredietverstrekker
  • Duidelijk krijgen waar de kansen in de branche liggen

Waarom administratiekantoor Schaafsma?

Bij administratiekantoor Schaafsma bent u geen nummer, voor een ondernemingsplan wordt een kennismakingsgesprek gepland en aan de hand van dit gesprek wordt een ondernemingsplan opgesteld. We kunnen plannen opstellen voor een startende onderneming maar ook voor een bedrijf dat haar strepen al heeft verdiend. Wilt u meer informatie met betrekking tot het opstellen van een ondernemingsplan, neem dan vrijblijvend contact op met ons!