De Dellen 16-I, 9231 EB Surhuisterveen
0512-361831
Contact

Online boekhouden

Online boekhouden

Administratiekantoor Schaafsma voelt zich betrokken met haar klanten, daarom staat u centraal binnen ons bedrijf. Als ondernemer wilt u graag vlot kunnen inspringen als dat nodig is, met online boekhouden is dit de ideale oplossing. U kunt zelf eenvoudig en overzichtelijk uw administratie bijhouden, waarna Schaafsma uw boekingen controleert en eventueel van advies voorziet. Op deze manier bespaart u veel tijd aan uw administratie.

Uw boekhouding online geregeld

Uw boekhouding online regelen heeft als voordeel, ten opzichte van een traditionele administratie, dat het sneller en efficiënter werkt. Een online boekhouding via administratiekantoor Schaafsma betekent dat u er niet alleen voor staat. Bij het inrichten van de online boekhouding bent u verzekerd van advies op maat en ondersteuning. Dit geeft u de kans om een goed inzicht te krijgen in de boekhouding van uw bedrijf, en zo blijft er meer tijd om te ondernemen. Zo doet u waar u goed in bent, en wij waar wij goed in zijn.

Voordelen van online boekhouden

Naast het feit dat online boekhouden snel en efficiënt werkt, heeft online boekhouden nog meer voordelen:

  • eenvoudig bijhouden van uw gehele administratie;
  • Gemakkelijk online uitwisselen van gegevens;
  • snel advies en ondersteuning van administratiekantoor Schaafsma.

Aan de slag met online boekhouden

Administratiekantoor Schaafsma is momenteel bezig met het opzetten van een online boekhoudprogramma. Wilt u aan de slag met een online boekhouding? Neem dan binnenkort contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.